RISEN napelem

A Risen az egyik legjobb minőségű kínai napelem panel gyártó. Független tesztelés kimutatta, hogy paneljeik rendkívül jól teljesítenek, és termékeiket átlagon felüli termékgaranciával támogatják. A Risen megbízható és költséghatékony választás.

A napenergia-ipar virágzik, és sok cég szakosodott napelemes termékek tervezésére, gyártására és értékesítésére. De amikor a napelemes termékek ekkora befektetést igényelnek, melyik cégben érdemes megbízni? Megvan a válaszunk, nézze meg napelem rendszer árak oldalunkat.

A Risen Energy egy kínai vállalat, amely 1986 óta foglalkozik napelemes termékek gyártásával és értékesítésével. A cég jól ismert csúcstermékeiről és az iparágban szerzett tapasztalatairól.

Szeretne többet megtudni a Risen Energyről és arról, hogy miért érdemes beszereznie a termékeit? Olvasson tovább, ha többet szeretne megtudni a Risen Energyről és napelemes termékeiről.

A Risen napelemek teljesítménye

A Risen napelemek csúcsteljesítményt nyújtanak. A Titan és a Jager sorozat is modern technológiát használ, alacsony áramsűrűséggel. Csökkentett teljesítményveszteséggel és megnövelt teljesítmény-kihozatallal rendelkeznek.

Természetes, hogy 15 évig magas teljesítményt kap a napelemekből, nagyon megfizethető áron. Összességében a Risen napelemek rendkívüli ár/teljesítmény arányt nyújtanak.

Szinte minden lakástulajdonos számára rendkívül megfizethetőek, különösen, ha jogosultak bármilyen napenergia támogatásra. A Risen napelemek pénztárcabarátok, megfizethető árakon szerezhet be minőségi modulokat lakossági használatra.

Risen napelem modulok
Risen Titan napelemek

Risen Titan, a Tier1 napelem panel

Őszintén szólva, ha csak a Titan sorozatot nézzük, akkor ezekre a panelekre 12 év garancia van, ami önmagában is kiemelkedő, de a Risen 25 éves lineáris garanciával is rendelkezik, így a napelem rendszere a következő 25 évben biztosan remekül fog termelni.

A Risen napelemek modern műszaki jellemzőkkel rendelkeznek, ami növeli hatékonyságukat és teljesítményüket. Ezekkel a panelekkel akár 21%-os hatékonyságra is számíthat, a csúcsminőségű gyártásnak köszönhetően a panelek teljesítménye még zord körülmények között is kiemelkedő.

Ha Titan sorozatot használ, csak néhány panelre van szüksége, mert a modult úgy tervezték, hogy rendkívül energiahatékony legyen. Ez jól jön, különösen akkor, ha a tetőtér kicsi.

Jók a Risen napelemek?

A Risen Energy termékeiről ismert, hogy csúcsminőségűek. Napelemeikre 12 év termékgarancia vonatkozik, szemben a sok gyártó által kínált 10 év garanciával.

A Risen Products számos díjat és oklevelet nyert a múltban. A cég 2015-ben a 9. Kínai Márkafesztiválon elnyerte a fotovoltaikus iparág arany díját. 2017-ben a 6. helyet szerezte meg Kína 10 legjobb fotovoltaikus modulgyártó vállalata között.

Ez az évek óta tartó elismerés és megbecsülés bizonyítja, hogy a Risen termékei kiválóak és érdemesek befektetésre.

A vállalat vertikálisan integrált, ami azt jelenti, hogy termékeihez minden alkatrészt házon belül gyártanak, és a teljesen automatizált gyártási folyamatok biztosítják az emberi hibák csökkentését és a folyamatosan jó minőségű termékek előállítását, ami a Tier1 státusz elérésének egyik része.

Risen napelemek egy napelem parkban